off road

life is too short to stay home

fă ceva nou... explorează

deschis pentru toată lumea... orice nivel

Nu mai sta pe gânduri, ne așteaptă peisaje mirifice din frumoasa MĂRGINIME a Sibiului . Promitem o experiența unica .
Locurile in mașinile #MODTavel sunt limitate!

Traseu 1

80 Euro/persoană

Traseu 2

90 euro/persoană

Traseu 3

80 euro/persoană

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Excelăm în ceea ce facem

explorează cu noi

eveniment organizat de mod travel

Force level
Medium 95%
strategy level
Expert 91%
Resistance level
Advance 86%
WhatsApp Image 2021-03-17 at 15.38.42

Despre mod travel

Evadează din jungla urbană în natură alături de MOD Travel. Te asteptăm să ni te alături pentru o experiență 4×4 autentică în împrejurimile Sibiului, un loc cunoscut pentru peisajele sale care iți taie respirația, dealurile înverzite, pădurile dese de conifere, aer curat de munte, cer înstelat si preparate locale delicioase.
Vă asteptăm cu trasee care variază între 4 si 8 ore cu mașini 4×4 pregătite pentru offroad, însoțiți de șoferi cu experiență.
Preluarea se face din locația stabilita de comun acord pe raza municipiului Sibiu, sau de la Pensiunea Chalet Transylvania după care pornim în experiența “Marginimea Sibiului”, un loc recunoscut internațional, desemnat ca fiind “Destinație Europeană de Excelență în Turism”. Vom întâlni pe traseu localnici care ne vor povesti despre istoria locurilor, vom parcurge “Drumul Brânzei” si vom poposi la câteva biserici si cetăți antice din zonă.

din lumea MOD Travel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam eget bibendum dolor, fermentum pellentesque enim. Nam ac maximus neque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

we love what we do. Join Us