5 motive să vii în Marginimea Sibiului

1. Evadează din “jungla urbană” în natură, alături de prietenii de la MOD Travel, pentru experiențe 4×4 autentice. Alege împrejurimile Sibiului, un loc cunoscut pentru peisaje care îți taie respirația.

2. Zbor cu PARAPANTA- TANDEM…  Vrei să fii cu capul în nori ?! vino în Mărginimea Sibiului pentru un zbor cu Parapanta să vezi frumusetile Mărginimii, frumuseți ce îti vor tăia respiratia.

3. Plimbare cu MOCĂNIȚA pe Valea Hârtibaciului.

O cale ferată îngustă îngrijită de voluntari, ce unește polul turistic Sibiu de comunitățile rurale de pe Valea Hârtibaciului, șerpuind printr-o rezervație naturală presărată din abundență cu faună sălbatică și floră deosebită, într-un peisaj rural pașnic, dominat în depărtare de crestele înzăpezite ale Carpaților

 

4.  Vizitează BISERICILE FORTIFICATE din județul Sibiului:

Cisnădioara, Cristian,Ațel, Alma Vii, Brateiu,Valea Viilor, Dârlos, Dupuș, Hoghilag, Ighișul Nou, Șaroș pe TârnaveLaslea, Moșna, Mediaș, Șaroș pe Târnave, Slimnic, Țapu, Bazna,  Boian, Agârbiciu, Agnita,

tranfagarasan

5. Aici găsești cele mai spectaculoase drumuri din Europa… Tranfăgărășan si Transalpina, despre care, cuvintele ar fi de prisos in comparatie cu frumusețea peisajelor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x